Skip to content

Het zakelijke inzicht van Sigrid

Het zakelijke inzicht van Sigrid published on

Het zakelijke inzicht van Sigrid is objectief, doortastend, dynamisch en realistisch. Sigrid durft beslissingen te nemen, wetende dat niet alle partijen tevreden kunnen worden gesteld.
In het managen van medewerkers stuurt Sigrid op KPI’s, analyseert de sterke en minder sterke aandachtspunten, managed deze en monitort dit nauwgezet.
Tijdens mijn interne sollicitatieprocedure bij de Belastingdienst, gaf Sigrid mij als afdelingsmanager een aantal zeer nuttige handvatten. Het betrof niet alleen tips over mijn brief en cv, maar ook aanwijzingen mbt het gesprek. Het gaf mij belangrijke inzichten in het beoordelen, denken en de manier van interviewen bij sollicitaties. Ik ben als het ware in de huid van een interviewer gekropen (welke vragen zou ik stellen?). Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ik een vaste aanstelling kreeg!
Een afdelingsmanager bij de Belastingdienst heeft heel wat in de melk te brokkelen. Sigrid bleef hier stevig met beide benen op de grond staan en kwam tot de correcte beslissingen, iets wat haar siert.
De ervaringen met al deze vaardigheden, leiden naar het ondernemerschap zoals deze op de website wordt gecommuniceerd. Professionaliteit, ervaring en vakkennis vallen direct op. Het lef om de stap naar het ondernemerschap te maken, zegt iets over haar vastberaden- en persoonlijkheid. Al met al meer dan genoeg ingrediënten om de onderneming tot een succes te maken.
Als ik door mijn eigen ondernemersogen kijk, zal ik Sigrid zeker aanbevelen op het gebied van coaching, management en communicatie. Bedrijfsprocessen dien je te analyseren, sturen en monitoren. Dit is allemaal in goede handen bij Good Busy.

Rest mij nog jou verder veel succes te wensen met je bedrijf Sigrid!

Groetjes John

Primary Sidebar

Secondary Sidebar