Skip to content

Reviews

What is your experience with Good Busy?
What went well?
What could be better?
Would you recommend Sigrid & Good Busy Consultancy to others?

 

Click here to also write a review about Good Busy Consultancy.

 

Reviews from people who worked with Sigrid and Good Busy:

Ik heb Sigrid leren kennen als een enthousiaste, gedreven en open dame.

Ik heb Sigrid leren kennen als een enthousiaste, gedreven en open dame. Ze is daadkrachtig en staat voor haar product! Ze bewaart de rust en triggert mensen om na te denken, door de vraag achter de vraag te stellen.

Cis Groen
ProfCare Career BV

Mijn eigen kleur (be)kennen!

Afgelopen week heb ik de (mini)training gedaan ‘Kleur (be)kennen’. Heel erg leuk om erachter te komen wat voor een kleur je bent als persoon en hoe je dit het beste zowel zakelijk als privé kan inzetten. Sigrid weet precies waar ze het over heeft en legt alles super uit. Echt top!

Céline Poel - van den Boom

Het zakelijke inzicht van Sigrid

Het zakelijke inzicht van Sigrid is objectief, doortastend, dynamisch en realistisch. Sigrid durft beslissingen te nemen, wetende dat niet alle partijen tevreden kunnen worden gesteld.
In het managen van medewerkers stuurt Sigrid op KPI’s, analyseert de sterke en minder sterke aandachtspunten, managed deze en monitort dit nauwgezet.
Tijdens mijn interne sollicitatieprocedure bij de Belastingdienst, gaf Sigrid mij als afdelingsmanager een aantal zeer nuttige handvatten. Het betrof niet alleen tips over mijn brief en cv, maar ook aanwijzingen mbt het gesprek. Het gaf mij belangrijke inzichten in het beoordelen, denken en de manier van interviewen bij sollicitaties. Ik ben als het ware in de huid van een interviewer gekropen (welke vragen zou ik stellen?). Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ik een vaste aanstelling kreeg!
Een afdelingsmanager bij de Belastingdienst heeft heel wat in de melk te brokkelen. Sigrid bleef hier stevig met beide benen op de grond staan en kwam tot de correcte beslissingen, iets wat haar siert.
De ervaringen met al deze vaardigheden, leiden naar het ondernemerschap zoals deze op de website wordt gecommuniceerd. Professionaliteit, ervaring en vakkennis vallen direct op. Het lef om de stap naar het ondernemerschap te maken, zegt iets over haar vastberaden- en persoonlijkheid. Al met al meer dan genoeg ingrediënten om de onderneming tot een succes te maken.
Als ik door mijn eigen ondernemersogen kijk, zal ik Sigrid zeker aanbevelen op het gebied van coaching, management en communicatie. Bedrijfsprocessen dien je te analyseren, sturen en monitoren. Dit is allemaal in goede handen bij Good Busy.

Rest mij nog jou verder veel succes te wensen met je bedrijf Sigrid!

Groetjes John

John Weijers

Ik kan Sigrid iedereen aanraden als het gaat om coaching of ondersteuning.

Soms heb je iemand nodig als je er zelf even niet uitkomt. Sigrid heeft mij geholpen gedurende mijn scriptie jaar. Daar ben ik haar ook heel erg dankbaar voor! Sigrid is een fijn persoon, kan goed omgaan met emoties, luisteren, heeft oog voor mij als persoon en geeft goed advies.

Tijdens het coachingstraject kreeg ik opdrachten mee naar huis om deze vervolgens te behandelen tijdens de volgende sessie. De opdrachten waren voor mij een belangrijk onderdeel van de coaching, omdat ze mij geholpen hebben bij het oefenen van mijn mondelinge examens. Sigrid is altijd goed voorbereidt, ondanks dat ze niet dezelfde opleiding heeft gevolgd, kon ze mij goed uitleggen hoe een methodiek op verschillende wijze toegepast kan worden. Hierdoor heeft ze mij mijn ogen doen openen. Wat mij enorm heeft geholpen is om samen een mindmap te maken, wellicht is een verbeterpunt om dit een aantal sessies eerder te doen. Ik kan Sigrid iedereen aanraden als het gaat om coaching of ondersteuning.

Sarah

Primary Sidebar

Secondary Sidebar